Kaasland Dongen

Welkom
Over onsOver_ons.html
Foto’sFotos.html
ContactContact.html
 

Kaasland Dongen is een Kaasspeciaalzaak, die gevestigd is in de binnenstad van Dongen. Het knusse winkeltje, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide kaasspeciaalzaak. Zo bestaat het assortiment uit Hollandse kaas, buitenlandse kaas, verse salades, paté's, vers gebrande noten, zuidvruchten, olijven,tapas en tapenades.

Of je nu op zoek bent naar een stukje alledaagse kaas voor op de boterham of je hebt gasten, die je eens wilt verwennen met echte specialiteiten, bij Kaasland Dongen bent u aan het goede adres!

Gebleken is dat steeds meer klanten verse produkten gaan waarderen en daarnaast ook meer waarde hechten aan service en klantvriendelijkheid. Dat is ook precies waar Kaasland Dongen voor staat: kwaliteit, service en natuurlijk gezelligheid.

We laten ons als winkel dan ook jaarlijks door een jury beoordelen om in aanmerking te komen voor het predikaat kaasspeciaalzaak. We scoren een ruime voldoende en mogen onze winkel vervolgens gecertificeerde kaasspeciaalzaak noemen.

En dat het gezellig is dat kunt u zelf komen ervaren. Geregeld laten we u produkten  proeven. Ook zijn we altijd actief met leuke acties, waarbij klanten bijvoorbeeld een leuke attentie ontvangen. Maar bovenal proberen we kwaliteit te leveren, zodat u met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

Openingstijden Kaasland Dongen:
Maandag t/m donderdag 8.oo-18.00 uur               
Vrijdag van 8.00 tot 20.00
Zaterdag van 8.00 tot 17.00