Specialiteiten

 

Naast onze bestelartikelen maken wij ook veel dingen zelf.

Neem hieronder eens een kijkje!

 

Kaaspuntjes

Inmiddels een welbekend fenomeen in Dongen, kaaspuntjes! Het ziet er origineel uit op de borrelplank en het eet lekker makkelijk uit de hand. Kom eens langs om het te proberen.

Tapasvel

Ons welbekende tapasvel, praktisch en snel! Een blaadje met daarop drie soorten hammetjes, lekker dun gesneden. U rolt hem thuis uit op tafel en het is meteen mooi gepresenteerd.

Carpaccio olijven

Deze zelfgemaakte combi vliegt over de toonbank. Olijven met daarin een steeltje Parmezaanse kaas, vervolgens gemengd met de lekkerste groene pesto en voilà!

Groene pesto kaas

Groene kaas? Jazeker! Deze populaire kaas heet Villa Verde en wordt ontzettend veel verkocht. Niet alleen is deze kaas erg lekker, het ziet er ook gezellig uit op onze borrelplanken.

Cadeaupakketten

Voor de leukste pakketten bent u bij ons aan het juiste adres. Van groot tot klein, alles kan. U kunt hem zelf samenstellen of een kant en klaar pakketje bij ons uit de winkel kiezen.

Belissimo

Een zelfgemaakt tapas hapje wat bestaat uit een combinatie van lichte blauwschimmelkazen, vervolgens ingerold in een hammetje genaamd Pain d’Arden.

Een kaas-bruidstaart

Een bijzondere opdracht!

In Oktober 2021 kregen wij een heel bijzonder verzoek, namelijk of wij een kaas-bruidstaart konden maken! Na inspiratie te hebben opgedaan op Pinterest ging Mari aan de slag met het maken van een standaard. Vervolgens werden er geschikte kazen uitgekozen en besteld. De opmaak van de taart is volledig gedaan door de creatieve Sarina die ons wel vaker verrast met haar originele ideeën. En met resultaat! Een prachtige taart werd die dag bezorgt aan het bijna getrouwde koppel.

Zo is geen enkel verzoek te gek. Bel of loop eens binnen bij ons in de winkel als u vragen heeft.